Highslide JS

SERVICII

 

Atenţie:

Cercetarea: Noi oferim servicii de Cercetare de piaţă în mod clasic şi fără să ne abatem de la rigorile sociologice: cantitativ şi calitativ; lucrăm cu specialişti care ştiu meserie şi sunt în stare să facă un profil complet al consumatorului. „No chance to escape :D”

 

Pe locuri:

Creaţia şi Designul sunt părţi componente din orice campanie, dezvoltam concepte de baza pentru fiecare client şi la modul cel mai serios, cum spun americanii: “the big idea”.

 

Fiţi gata:

Campaniile de publicitate sunt dezvoltate de o echipa mixta.

 

Start:

Media-Planning. Elaborăm planul pentru media, plasăm mesajele clienţilor, fie că e vorba de radio, TV, sau print, avem soluţii eficiente pentru toate aceste categorii. Pandor este deţinătoarea unei reţele de plasări out-door.

Foto-Audio-Video. Noi elaboram conceptele, scenariile, ideile de print, exact după modelul full-service agency, pentru foto utilizăm propriile scule, all-inclusive, producţia video este garantată de colaborarea cu studiourile particulare.

Print/Outdoor, Tipar pentru materiale publicitare, indiferent de materialul utilizat pentru imprimări, indiferent de mărime, „Impossible is Nothing ”cum spun cei de la Adidas. Plasări în toata Moldova, în reţeaua de panouri stradale.